به گزارش خبرنگار ابهر من، محسن افشارچی، عصر چهارشنبه در دیدار با قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی کشور اظهار کرد: ما همواره با حوادثی مثل سرمازدگی، آفت‌زدگی و دیگر حوادث طبیعی مواجه هستیم و این موضوع تهدی...

به گزارش خبرنگار ابهر من، محسن افشارچی، عصر چهارشنبه در دیدار با قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی کشور اظهار کرد: ما همواره با حوادثی مثل سرمازدگی، آفت‌زدگی و دیگر حوادث طبیعی مواجه هستیم و این موضوع تهدیدی برای فعالیت‌های بخش کشاورزی است.

وی به فرهنگ سازی برای بیمه محصولات کشاورزی تأکید کرد و گفت: نهادینه شدن بیمه محصولات کشاورزی تا حد قابل توجهی بخشی از زیان‌های این گونه اتفاقات را می‌تواند پوشش دهد.

استاندار زنجان بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در ارزیابی خسارت‌ها را مهم خواند و افزود: توسعه این فناوری‌ها نیازمند پشتکار و پیگیری است.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی نیز در این دیدار با اشاره به اجباری بودن بیمه طیور ابراز کرد: در حال حاضر ۶۶ درصد واحدهای پرورش طیور دارای بیمه هستند و این اجبار نشان از اهمیت قائل شدن حاکمیت برای امنیت غذایی دارد.

علیرضا آل‌امین به بازدیدهای انجام شده از مزارع خسارت دیده شهرستان‌های ابهر و خرمدره در اثر سرمازدگی اشاره کرد و گفت: بخش قابل توجهی از مزارع و باغات در این مناطق در اثر سرمازدگی دچار خسارت شده‌اند و این بازدید نیز برای تهیه گزارش در جهت حل مشکل کشاورزان بود.

وی بیان کرد: کسانی که محصولات خود را بیمه کردند، این وظیفه بیمه‌ها و سازمان بحران است که نسبت به پرداخت خسارت کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهند

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی ادامه داد: ولی تعداد زیادی از کشاورزان هم دارای بیمه محصولات نیستند که برای این افراد نیز قرار شد تا تصمیمی در کمیسیون کشاورزی مجلس برای اعطای تسهیلات کم بهره یا امهال تسهیلات به شرط بیمه محصولات گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سال گذشته صندوق بیمه کشاورزی بیش از پنج هزار میلیارد تومان غرامت پرداخت کرد، گفت: رویکرد دولت حمایت از کشاورزان است و برای کشاورزان و پرداخت غرامت به خسارت‌دیدگان حمایت ١٠٠ درصدی داشته و این حمایت‌ها ادامه دارد.

آل‌مین به اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در ۲۳ استان کشور اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح در استان زنجان نیز موفق بوده و در ۴۳ درصد از زمین های کشاورزی استان اجرایی شده ولی لازم است این میزان افزایش پیدا کند.

وی یادآور شد: در طرح جهش تولید در دیمزارها، کشاورزان برای بیمه محصول، نصف مبلغ را پرداخت می‌کنند و نصف دیگر هزینه بیمه را وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بر عهده گرفته‌اند.

کد خبر 5789601
منبع : منبع