به گزارش خبرنگار ابهر من، احمد محمدی زاده سهشنبه شب در جریان دومین سفر شهرستانی کاروان خدمت استانداری بوشهر در نشست شورای اداری شهرستان دیر، اظهار داشت: تمام تحولات اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و اقتصادی کشور مدیون کاری است که امام و مردم ما در دهه فجر ۱۳۵۸ خلق کردند؛ باید قدردان آن ایام باشیم و همچنان آن را منور نگه داریم.
وی با بیان اینکه همه اقدامات عمرانی و اقتصادی ما در شهرستان دیر معطوف به چهار هدف است، افزود: شهرستان دیر بدلیل موقعیت جغرافیایی در مسیر و جادههای اصلی قرار ندارد و مهمترین مسئله آن خروج از بن بست است و تمام کارهای ما در حوزه جاده ساحلی بوشهر-دیر، بردخون-دیر و جاده وفاق در راستای خارج کردن دیر از بن بست است.
بندر دیر محور تعاملات اقتصادی با قطر
محمدی زاده با بیان اینکه با افتتاح جاده وفاق تا پایان سال بخشی از این هدف محقق میشود و حداقل واحدهای صنعتی جنوب استان به سمت دیر گرایش پیدا میکنند، ادامه داد: بدلیل نزدیکی بندر دیر به قطر این بندر محور تعاملات اقتصادی با قطر و در واقع تنگه دوم خلیج فارس بعد از تنگه هرمز است.
وی گفت: بدلیل نزدیکی بندر دیر با بندر الرویس قطر و تعاملات اقتصادی قدیمی بین استان بوشهر و قطر، امروز تمایل و ضرورت در گسترش روابط اقتصادی در این منطقه نه تنها توسط ما بلکه از ناحیه قطریها هم به شدت احساس میشود.
استاندار بوشهر با بیان اینکه قطریها در ساحل خلیجفارس، دیر را بیشتر از همه جا میشناسند و به آن علاقهمند هستند، خاطرنشان کرد: توسعه تعاملات اقتصادی بین دیر و قطر اهمیت دارد که یکی از اقدامات توسعه این بندر است.
وی افزود: قبلاً در بندر دیر ظرفیت بارگیری یک لندیگراف در یک زمان وجود داشت، الان یک اسکله رمپ دیگر در دهه فجر افتتاح و ۳ پست اسکله دیگر هم تا هفته دولت سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
محمدی زاده با اشاره به گسترش محوطه بندر دیر، گفت: امروز در اسکله دیر عمق آب ۶ متر است که سرمایه گذاران قطری مایل به افزایش عمق آن به ۱۱ متر هستند که سازمان بنادر و دریانوردی و دستگاههای ما باید این موضوع را دنبال کنند.
وی با اعلام اینکه با کشور ترکیه برای ایجاد یک عقبه تدارکاتی در بندر دیر برای ارسال کالاهایشان به قطر رایزنی کرده ایم، عنوان کرد: اگر این کار انجام شود، زمان حمل و نقل کالا از ترکیه به قطر بین ۱۸ تا ۲۰ روز کوتاه میشود که یک فرصت تاریخی برای ترکها است.
استقرار صنایع در شهرستان دیر
محمدی زاده با تاکید بر اینکه آوردن صنعت به شمال شهرستان دیر حدفاصل دیر به سمت روستای دمیگز تا بردخون که به خط گاز دسترسی دارد، دنبال میشود، گفت: با توجه به اشباع منطقه کنگان و عسلویه، پدافند غیرعامل ایجاد میکند که صنعت دیگری آنجا متمرکز نشود و از سال گذشته حداقل ۲ واحد جدید فاتح کیمیا و برزویه در دیر مستقر شده اند که فعال شدن پارس شمالی این اتفاق را سرعت میدهد.
ایجاد شهرکهای مسکونی صنایع در دیر
وی با اعلام اینکه دنبال استقرار شهرکهای مسکونی پتروشیمی و نفت و گاز در شهرستان دیر برای ارتقا مبلمان شهری دیر هستیم، افزود: قبلاً این شهرکها مثلاً در جم شکل میگرفتند اما دیگر این شهر یا شیرینو یا کنگان این ظرفیت را ندارند و جایی که به صنعت نزدیک و تحت تأثیر آلودگیهای صنعتی قرار ندارد، بندر دیر با محوریت جاده وفاق است.
محمدی زاده گفت: الحاق ۱۵۰ هکتار زمین جدید به شهر دیر در شورای برنامهریزی استان در راستای واگذاری بخشی از این اراضی به صنعت برای ایجاد شهر جدید در کنار شهر دیر است.
وی با بیان اینکه ۲۸ پروژه کوچک و بزرگ در شهرستان دیر در حال اجرا است که پیشرفت خوبی دادند و بخش عمده آنها در دهه فجر امسال و هفته دولت سال بعد به بهره برداری می رسند، عنوان کرد: جاده فعلی آبدان به سمت دوراهک تعریض میشود و توسعه مییابد و پیمانکار آن انتخاب شده است.
استاندار بوشهر با بیان اینکه همه شهرها و بیش از ۹۵ درصد روستاهای استان از نعمت گاز برخوردارند، خاطرنشان کرد: اینها از اقدامات نظام اسلامی است و باید قدردان باشیم.
دولت در انتخابات کاندید ندارد
وی با بیان اینکه دولت در انتخابات هیچ کاندیدی ندارد و از هیچ فرد و گروهی در انتخابات حمایت نمیکند، افزود: ما مجری و متولی برگزاری انتخابات هستیم و هرکس را حاکمیت تأیید کند مورد تأیید و حمایت است؛ علیه و له هیچکس اقدام نمیکنیم بلکه میزان رأی مردم است و این حق الناس است و ما موظف به صیانت از حق الناس بدرستی هستیم.
استاندار بوشهر با بیان اینکه دشمن به میدان آمده تا یک انتخابات ضعیف با مشارکت حداقلی برگزار شود، تاکید کرد: دوستان و ارادتمندان امام و خون شهدا یعنی همه مردم برای انتخابات با مشارکت بالا تلاش کنند.
منبع : منبع
22nd November 24