صرافی بایننس یکی از صرافی های ارز دیجیتال خارجیِ محبوب و معتبر دنیا است که هرروز توسط میلیون ها نفر مورد استفاده قرار می گیرد.

صرافی بایننس یکی از صرافی های ارز دیجیتال خارجیِ محبوب و معتبر دنیا است که هرروز توسط میلیون ها نفر مورد استفاده قرار می گیرد.

بر خلاف کوین‌بیس یا crypto.com که با پرداخت حق پخش و تبلیغات در رویدادهای مهم ورزشی شناخته می‌شوند، بایننس فقط از طریق توصیه کاربران به یکدیگر به محبوبیت رسیده است. در این مقاله قصد داریم در مورد شناسه معرفی بایننس یا همان کد رفرال بایننس (Referral ID) و نحوه تکمیل و استفاده از مزایای آن صحبت کنیم. پس در ادامه این متن با ما همراه باشید.

referral id در بایننس چیست؟

رفرال آیدی (Referral ID) بایننس یک کد اختیاری برای دریافت حداکثر ۲۰ درصد تخفیف، در معاملات بایننس است. به طور مثال، با وارد کردن کد 471019359در زمان افتتاح حساب بایننس، می توانید تا حداکثر میزان تخفیف بهره مند شوید. ضمنا کد مذکور (در زمان نگارش این مطلب) جایزه‌ای 50 دلاری را از کارمزد معاملات به حساب کاربر ارائه می دهد. البته برای استفاده از این جایزه مجموعه ای از کارها در وب‌سایت باید انجام شود.

referral id در بایننس

حداکثر تخفیف ۲۰ درصد برای همیشه در حساب شما اعمال خواهد شد. این تخفیف مادام العمر است و هرگز منقضی نمی‌شود.

اگر برای ایجاد حساب کاربری به کمک نیازمندید یا سوالاتی در این رابطه دارید، می‌توانید از طریق بخش دیدگاه‌های همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

چه چیزی در سال ۲۰۲۴ تغییر کرده است؟

قبلاً این بخش «Binance referral code» نامیده می‌شد. در حال حاضر بایننس نام آن را به «referral ID» تغییر داده است، اما قوانین آن همچنان یکسان است. حداکثر تخفیف کارمزد تمام تراکنش‌ها همچنان 20 درصد است.

BUSD چیست؟

BUSD زمانی استیبل‌کوین استاندارد در بایننس بود که با دلار آمریکا با نرخ ۱:۱ برابری داشت و نگهداری مالی آن توسط پکسوس (PAXOS) انجام می‌شد. این رویه زمانی وجود داشت که بایننس با استیبل‌کوین‌های مختلفی مانند USDC و USDP کار می‌کرد. زمانی که کاربران USDC یا USDP را با استفاده از شبکه اتریوم به بایننس انتقال می‌دادند، توکن های آنها به‌طور خودکار به BUSD تبدیل می‌شدند تا معاملات درون بایننس را مشابه دلار تسهیل کند.

با این حال، این رویه تغییر کرده است. بایننس دیگر به‌ صورت خودکار USDC و USDP را به BUSD تبدیل نمی‌کند. علاوه بر این، به دلیل فشارهای نظارتی، توکن BUSD کنار گذاشته شده است. با وجود این تغییرات، USDC و USDP همچنان فعال هستند و به عنوان استیبل‌کوین‌های قانون‌مند و امن‌ شناخته می‌شوند. وقتی که دلارهای خود به عنوان ارز دیجیتال از حساب برداشت می کنید، این استیبل‌کوین‌ها همچنان جزو گزینه‌های پیشنهادی هستند.

حالا که حساب کاربری خود را ساختم، چه کار کنم؟

پس از ایجاد حساب کاربری، می‌توانید با واریز وجه نقدی یا از طریق نوبیتکس، خرید اولین ارزهای دیجیتال خود را آغاز کنید. بایننس بیش از ۵۰۰ ارز دیجیتال مختلف مانند بیت‌کوین (BTC)، اتریوم (ETH)، کاردانو (ADA)، پالیگان (MATIC)، دوج‌کوین (DOGE) و بسیاری دیگر را ارائه می‌دهد.

اگر قصد دارید ارزهای دیجیتال خود را برای بلندمدت نگه‌داری کنید، توصیه می‌کنیم آن‌ها را به کیف پول شخصی خود منتقل کنید. این یکی از مزایای عالی ارزهای دیجیتال است که به شما امکان می‌دهد بدون نیاز به بایننس، از دارایی‌های خود نگهداری کنید.

ریسک‌های استفاده از بایننس

استفاده از صرافی بایننس برای ترید و سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال، با چند ریسک همراه است:

۱- ریسک بازار:

مهم‌ترین ریسک، نوسانات ذاتی بازار ارزهای دیجیتال است. قیمت دارایی‌های دیجیتال در بایننس می‌تواند در مدت‌زمان کوتاهی به‌ شدت نوسان داشته باشد و منجر به ضررهای بالقوه شود. این نوسانات تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله اخبار مقررات، پیشرفت‌های تکنولوژی، احساسات بازار و عوامل اقتصادی کلان قرار دارند. معامله‌گران و سرمایه‌گذاران باید آگاه باشند که ارزش سرمایه‌گذاری‌های آن‌ها می‌تواند به‌سرعت کاهش یابد و منجر به ضررهای قابل‌توجه شود.

۲- ریسک امنیتی:

اگرچه بایننس از اقدامات امنیتی قوی استفاده می‌کند، اما هیچ پلتفرمی در برابر خطر حملات سایبری مصون نیست. کاربران باید حساب‌های کاربری خود را با استفاده از ویژگی‌هایی مانند تأیید دو مرحله ای و شناخت روش های فیشینگ (کلاهبرداری اینترنتی) ایمن کنند. ضمنا خطر از دست دادن دسترسی به حساب کاربری در صورت فراموشی اطلاعات ورود یا روش تأیید دو مرحله ای، وجود دارد.

۳- ریسک مقرراتی:

محیط مقرراتی برای ارزهای دیجیتال همچنان در حال تحول است. بایننس که در حوزه‌های قضایی متعددی فعالیت می‌کند، با قوانین متفاوتی روبرو است که می‌تواند بر کاربران تأثیر بگذارد. تغییرات در مقررات می‌تواند منجر به محدودیت‌های ناگهانی در معاملات دارایی‌های خاص شود و بر نقد شوندگی و ارزش دارایی‌ها تأثیر بگذارد.

کاربران باید از چشم‌انداز مقرراتی در کشورهای خود مطلع باشند و درک کنند که چگونه این قوانین بر استراتژی‌های معاملاتی و سرمایه‌گذاری آن‌ها در بایننس تأثیر می‌گذارد.

۴- ریسک عملیاتی:

درست مثل صرافی های دیگر، بایننس هم با مشکلات عملیاتی از قبیل خرابی سیستم مواجه می شود. این اختلالات در دوره‌هایی که نوسان بازار بالاست، می توانند بحرانی باشند. در این مواقع، افراد نمی توانند به حساب‌های کاربری خود دسترسی پیدا کنند، معامله انجام دهند یا وجوه خود را برداشت کنند. همین مساله می‌تواند باعث بروز ضررهای بسیار شود.

با درک و مدیریت این ریسک‌ها، کاربران می‌توانند هنگام استفاده از بایننس برای معاملات ارز دیجیتال، تصمیمات آگاهانه ای بگیرند. انجام تحقیقات کامل، به کارگیری استراتژی‌های مدیریت ریسک و سرمایه‌گذاری برای پیشگیری از زیان بسیار مهم است.

مقایسه بایننس و کوین بیس از لحاظ ارزهای دیجیتال موجود

در هر دو پلتفرم کوین بیس و بایننس کاربران می‌توانند ارزهای دیجیتال را به وسیله ارزهای فیات مانند دلار آمریکا، یورو و پوند استرلینگ خریداری کنند. با این وجود، آنها خدمات متفاوتی ارائه می دهند و اولین تفاوت این پلتفرم ها در تعداد ارزهای موجود در آنها است.

بایننس بیش از 500 ارز دیجیتال را در دسترس کاربران قرار می‌دهد، بایننس ایالات متحده بیش از 60 نوع دارایی دیجیتال را ارائه می‌دهد. کاربران با استفاده Coinbase و Coinbase Pro بیش از 90 ارز دیجیتال را می‌توانند خریداری کنند.

کاربرانی که قصد خرید،سرمایه گذاری و معامله ارزهای دیجیتال پرچمدار را داشته باشند، می‌توانند به راحتی از Coinbase استفاده کنند. در این صرافی سکه‌هایی مانند بیت‌کوین (BTC)، اتریوم (ETH)، کاردانو (ADA)، سولانا (SOL) و همه ارزهای دیجیتال اصلی برای معامله در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

هم معامله گران مبتدی و هم حرفه ای ارزهای دیجیتال ممکن است پلتفرم جامع‌تری مانند بایننس را انتخاب کنند که چندین گزینه معاملاتی برای سکه‌ها یا توکن‌های کوچک‌تر ارائه می‌دهد. حداقل مبلغ برای سفارش در کوین بیس 2 دلار و در بایننس 1 دلار است.

مقایسه بایننس و کوین بیس از لحاظ پاداش‌های استیکینگ

هنگامی که کاربران ارز دیجیتال را سرمایه گذاری می‌کنند، بلاک چین اصلی آن دارایی را ایمن تر و کارآمدتر در نظر می‌گیرد. در نتیجه به ازای آن، دارایی های بیشتری از شبکه، پاداش می گیرند.

بدون نیاز به مدیریت کلیدهای خصوصی، معامله یا انجام کارهای پیچیده دیگر، کاربران به سادگی می توانند با ارسال یک درخواست ساده در پروژه های سهام شرکت کنند و دارایی های دیجیتال را به سادگی و بسیار راحت به دست آورند. کوین‌بیس و بایننس هر دو از سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال و دارایی‌های دیجیتال پشتیبانی می‌کنند.

استیک در Coinbase

همانطور که گفتیم شما در کوین بیس می‌توانید با تماشای ویدیوهای آموزشی، ارزهای دیجیتال به دست آورید. علاوه بر این کوین بیس سرویس هایی را برای سرمایه گذاری تعداد محدودی از ارزهای دیجیتال از جمله ETH، Tezos (XTZ) و Algorand (ALGO) ارائه می دهد.

استیک در Binance

سرمایه گذاری DeFi و سرمایه گذاری Locked، توسط صرافی بایننس به کاربران پیشنهاد می‌شود. با استفاده از سرمایه گذاری DeFi کاربران می‌توانند بسیار راحت و به سادگی در پروژه های غیرمتمرکز مرتبط با یکدیگر شرکت کنند.

"Locked Staking" به فرآیند قفل کردن دارایی های دیجیتال در بلاک چین PoS برای یک دوره مشخص اشاره دارد. این فرآیند علاوه بر اینکه به شبکه کمک می کند و پاداش هایی را برای کاربران نیز فراهم می کند.

مزایای استفاده از کد رفرال بایننس

وقتی که حساب کاربری بایننس با کد معرف 471019359 را افتتاح می کنید، برخی از مزایا برای شما فعال خواهند شد. این مزایا به شرح ذیل است.

  • ۲۰ درصد کارمزد کمتر به صورت مادام العمر برای تراکنش‌هایتان پرداخت خواهید کرد.

  • با تکمیل موارد خواسته شده موجود در قسمت پاداش، تا سقف ۶۰۰ دلار پاداش ثبت‌نام قابل برداشت دریافت خواهید کرد.

  • در رویدادهای سازماندهی شده توسط بایننس، رتبه‌بندی مطلوبی خواهید داشت.

  • در رویدادهای ویژه می‌توانید تا سقف ۵۰۰۰ دلار جایزه برنده شوید.

وب سایت ابهر من شرکت جک بلک را برای وریفای حساب بایننس و سایر امور ارز دیجیتال به شما پیشنهاد می‌کند.