به گزارش خبرنگار ابهر من، مهدی مرادی شامگاه سه شنبه در جلسه مشترک کمیته های اطلاع رسانی ستاد انتخابات و دهه فجر استان بیان داشت: برنامه ریزی برای تولید محتوا مورد نیاز برای انتخابات به کار کارشناسی حس...

به گزارش خبرنگار ابهر من، مهدی مرادی شامگاه سه شنبه در جلسه مشترک کمیته های اطلاع رسانی ستاد انتخابات و دهه فجر استان بیان داشت: برنامه ریزی برای تولید محتوا مورد نیاز برای انتخابات به کار کارشناسی حساب شده ای نیاز دارد.

وی با اشاره به این که در استان 66 دستگاه اجرایی وجود دارد، افزود: یکی از برنامه های تاثیر گذار در این خصوص دعوت از شخصیت های خاص مانند سخنگوی دولت ، سخنگوی وزارت امور خارجه ، حاج حسین یکتا است که هم محبوبند و هم صحبت های آنها در افراد تاثیر گذار است.

وی خاطر نشان کرد: برنامه ها باید به گونه ای باشد که سبب افزایش امید و شور و نشاط در جامعه شوند.

مرادی تاکید کرد: در اجرای برنامه های مورد نظر دنبال برند خاصی نیستیم و همه باید در برگزاری این برنامه ها با هم همکاری کنیم.

وی تصریح کرد: در تولید محتوا باید به خوبی شرایط مخاطب در نظر گرفته شود و با توجه این که تا 11 اسفند ماه روز برگزاری انتخابات تنها 38 روز زمان داریم، باید شبانه روزی با تولید محتوا برای افزایش حضور مردم در انتخابات تلاش کنیم.

مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات خراسان جنوبی تاکید کرد: حضور رای اولی ها در انتخابات سبب افزایش شور و نشاط انتخاباتی در جامع خواهد شد.

وی افزود: تولید محتوا برای استفاده در فضای های مجازی باید با نهایت دقت انجام شود.

رییس سازمان بسیج رسانه استان هم در این جلسه با اشاره به تهیه طرح عملیاتی کمیته تولید محتوا در کارزار انتخابات گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان نظام در ارتباط با موضوع انتخابات به راهبردهای مشارکت،امنیت، سلامت و رقابت اشاره کرده اند.

سجاد رضایی با بیان این که مشارکت در این خصوص یک راهبرد اصلی است ، افزود: باید از همه ظرفیت های موجود برای تبدیل تهدید به فرصت جهاد تبیین استفاده کنیم.

به گفته وی ایجاد امید، افزایش احساس نشاط، ادراک سازی از دستاوردهای کلان و رقابت واقعی از جمله اهداف کلان در این خصوص است.

وی خاطر نشان کرد: در قالب برگزاری رویداد جرس توسط دهیاری ها و بخشداری ها اقدامات دولت در دو سال اخیر برای مردم بیان می شود.

رییس سازمان بسیج رسانی خراسان جنوبی از اجرای رویداد مبایلی، برگزاری اردوهای رسانه ای پیشرفت توسط فرمانداری ها، رویداد جام رسانه ای امید و مناظره های انتخاباتی به عنوان تعدادی از برنامه های مورد نظر یاد کرد.

رضایی تاکید کرد: از همه طرفیت های موجود برای تولید محتوا در زمینه انتخابات باید بهره گرفته شود.

در ادامه این جلسه حاضران به بیان دیدگاه های خود در خصوص چگونگی تولید محتوا برای انتخابات پرداختند و به مواردی مانند ایجاد شور انتخاباتی در بین دانشجویان و دانش آموزان، پیش بینی هزینه های مربوط به تولید محتوا در رسانه ها، تولید محتوا توسط خود مردم، برخورد مناسب مدیران با مردم، پاسخگویی به شبهات، تنوع در تولید محتوا، ضرورت برگزاری شورای روابط عمومی ها و ... اشاره کردند.

منبع : منبع