به گزارش خبرنگار ابهر من، عباس جراح‌علمداری ظهر دوشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی بیمارستان امام حسین (ع) زنجان، کمبود فضای فیزیکی این مرکز درمانی است، اظهار کرد: در همین راس...

به گزارش خبرنگار ابهر من، عباس جراح‌علمداری ظهر دوشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی بیمارستان امام حسین (ع) زنجان، کمبود فضای فیزیکی این مرکز درمانی است، اظهار کرد: در همین راستا قرار است ۹۰۰۰ مترمربع به فضای فیزیکی آن اضافه شود.

وی با تاکید بر اینکه مجوزهای لازم برای افزایش فضای فیزیکی بیمارستان امام حسین (ع) زنجان اخذ شده است، گفت: خوشبختانه استان پیگیر تحقق این مهم بوده و این امیدواری وجود دارد که با تداوم این پیگیری‌ها بتوانیم شاهد تخصیص اعتبارات لازم برای افزایش فضای فیزیکی بیمارستان امام حسین (ع) زنجان در سال آینده باشیم.

این مسوول با یادآوری اینکه بیمارستان امام حسین (ع) زنجان یکی از مراکز درمانی با قدمت بالا در شهر زنجان بوده و این مسئله به یکی از چالش‌های جدی در ارائه خدمات به شهروندان تبدیل شده است، افزود: متاسفانه در زمان احداث این مرکز درمانی، فضای فیزیکی محدودی به آن اختصاص داده شد و همین امر باعش شده است تا امروز با مشکل جدی فضای فیزیکی در این مرکز درمانی مواجه باشیم.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام حسین (ع) زنجان با ۹۶ تخت در سال ۱۳۷۹ به بهره‌برداری رسید، تصریح کرد: بعد از مدتی و با توجه به اینکه نیاز به افزایش تخت برای ارائه خدمات بهتر احساس می‌شد، تعداد تخت‌های این بیمارستان به ۱۴۴ تخت افزایش و همین امر موجبات کمبود فضا برای سایر بخش‌ها را فراهم کرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر فضای فیزیکی برای بخش‌های آی.سی.یو، بلوک زایمان، اورژانس و اتاق‌های عمل، محدود بوده و خارج از استاندارد است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با افزایش فضای فیزیکی این بیمارستان، مشکلات مذکور نیز مرتفع شود.

جراح‌علمداری در ادامه گریزی به وضعیت بیمارستان شهید سلیمانی ابهر زد و عنوان کرد: یکی از برنامه‌های جدی برای ارائه خدمات بهتر به مردم شهرستان ابهر، افزایش فضای فیزیکی این بیمارستان بود که توسعه آن با ۵۰۰۰ مترمربع آغاز شده و امیدواریم با تداوم روند کنونی شاهد اتمام آن تا پایان امسال باشیم.

وی همچنین در خصوص اقلام دارویی که تحت پوشش مراکز زیر نظر تامین اجتماعی است، یادآور شد: کمبود دارو محدود به استان زنجان نبوده و اگر کمبودی در این زمینه داریم، مربوط به کل کشور است، از این رو اکثر اقلام دارویی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان، از طرف قرارداد بودن ۶۰۱ مرکز با مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان خبر داد و گفت: یکی از دغدغه‌های امروز در حوزه دارو مربوط به مصرف بی‌رویه اقلام دارویی است، از این رو انتظار داریم فرهنگ مصرف دارو در کشور باید تغییر یابد که تا به امروز توجهی به آن نشده است.

کد خبر 6022196
منبع : منبع