به گزارش پایگاه خبری ابهر من، سعید کریمی، در مراسم رونمایی از نسل هشتم سمانه مدیریت هوشمند سلامت، عنوان کرد: ارتقای این سامانه اقدام بسیار ارزشمندی است و تنها افرادی ارزش آن را میدانند که از آن استفاده میکنند. من نیز زمانی که رئیس بیمارستان بودم و از اطلاعات این سامانه استفاده میکردم متوجه شدم با در اختیار داشتن این حجم از اطلاعات میتوان بهترین تصمیمات را در سطوح بیمارستان گرفت.
وی با اشاره به اینکه دانشگاهها همواره پیشرو و صف شکن بودهاند و هر طرحی که اجرا میکنند باید در سطوح ملی نیز به آن فکر شود، تصریح کرد: وزارت بهداشت از ملی شدن سامانه هوشمند مدیریت سلامت استقبال میکند چرا که سرانجام تمام این تصمیمات و طرحها رضایت بیمار و خدمت گیرنده خواهد بود.
معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه اظهار کرد: کار درست باید به روش درست انجام شود و این یعنی بهرهوری؛ سامانه هوشمند مدیریت سلامت و اطلاعات آن به افزایش بهرهوری کمک میکند.
به گفته وی، عدالت و تعالی از رویکردهای اصلی وزارت بهداشت دولت کنونی است؛ افزایش تعداد تختهای بیمارستانی و بهبود این شاخص به عدالت و اقدام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای ارتقای بهرهوری به تعالی نظام سلامت منجر میشود.
کریمی با اشاره به اینکه در شهرهای بزرگ نیاز به توسعه بیشتر زیرساختهای بهداشت و درمان وجود دارد، گفت: تاکنون ۲۵۰ تجهیزات پیشرفته در اختیار دانشگاهها قرار گرفته و این از جمله اقداماتی است که به دانشگاهها کمک میکند بر لبه دانش حرکت کنند.
معاون درمان وزارت بهداشت، حذف سقف کارانه اساتید و اعضای هیأت علمی، منحل شدن سامانه قاصدک، بهبود تعرفهگذاری پرستاری، انجام بالغ بر ۲۰۰۰ عمل کاشت حلزون و اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک را از گامهای وزارت بهداشت در راستای ارتقا بهرهوری نظام سلامت دانست و در ادامه بر ضرورت ثبت درست اطلاعات به منظور تحلیل صحیح آن تاکید کرد.
کریمی افزود: در برخی بخشها منابع خوبی در نظر گرفته شده است، اگر اطلاعات درست ثبت شود تمامی منابع در مسیر درستی صرف خواهد شد.
معاون درمان وزارت بهداشت در پایان بر لزوم کارآمدی بیمهها با واقعی شدن تعرفههای بهداشت و درمان برای حفاظت از مردم و توجه به گردشگران سلامت اشاره کرد.
منبع : منبع
21st November 24